SpecialNyheter

Senaste inlägg och nyheter från SKAB-Gruppen.

Facebook

fredag 29th september 2023, 10:33

SKAB-Gruppen
Vårt härliga team på Norges transportmässa i Lilleström👍. Mässan håller på den 28-30/9 och vi hälsar alla mer än hjärtligt välkomna! ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

torsdag 28th september 2023, 12:20

SKAB-Gruppen
Shelter Transport AB har investerat i en ny Scania R660 LB 6×2 med CS20H hytt. Groth Kaross AB i Mönsterås har byggt på skåp med mera, Gulass lack och transport ab står för denna fina lackering.

Vi tackar och önskar varmt lycka till med nya lastbilen! 🙌

Leveransort: Oskarshamn
... See MoreSee Less
Visa på Facebook

tisdag 26th september 2023, 16:18

SKAB-Gruppen
Det ”gamla” möter det nya!

Peter Wallentin på Ilbudet Halmstad hämtade ut sin senaste SKAB-byggnation på en Volvo FH diesel, och levererade samtidigt ihop med Johan Sköld på Rejmes chassit till nästa SKAB-bygge, en Volvo FM Electric. Denna hämtade Peter nu 3 veckor senare för att visas upp på eComExpo i Stockholm den 27-28 September.
Vi tackar för förtroendet och önskar lycka till med dom nya ekipagen.
... See MoreSee Less
Visa på Facebook

söndag 23rd juli 2023, 15:03

SKAB-Gruppen
Här kommer en bild på vårt Specialkarosser-lag som tog en stark tredjeplats i Hallands största företagscup i fotboll. Nästa år är vi alla ett år äldre, så då bör vi vinna😉. ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

måndag 17th juli 2023, 11:11

SKAB-Gruppen
SKAB-Gruppen önskar alla en underbar sommar!! Vi medsänder en kort film från sommarfirandet på SKAB i Ätran, där vi även firade att ett av våra härliga ställen för tillverkning av kvalitetskarosser fyller 40 år.
Det kunde också imponerande konstateras att några i vårt team var med redan från starten.🙏👍. Glad och god sommar tillönskas er alla!!
... See MoreSee Less
Visa på Facebook
Följ oss

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.