LAGAB

LAGAB i vackra Laholm konstruerar och tillverkar växelskåp, växelflak, och utrustningar för att hantera dessa i tuff miljö

Lagab ligger i det välkända och vackra Laholm. Där konstruerar och tillverkar vi bl.a. växelskåp, växelflak och utrustningar för hantering av dessa. Produkterna kännetecknas av styrka och kvalitet, vilket krävs i den tuffa miljö som de används i.

Specialister på växelskåp

Lagabs patenterade stödben till växelskåp och växelflak är konstruerade för de stora påkänningar som de utsätts för vid användning. Genom att benet är fjäderbelastat är det dessutom mycket enkelt att hantera.

Mångårig användning av benet verifierar att konstruktionen verkligen håller vad den lovar.

patenterat stödben från LAGAB, fjäderbelastat för enkelt handhavande och hentering

Produkterna kännetecknas av styrka och kvalitet, vilket krävs i den tuffa miljö som de används i.

Reparationsverkstad

Hos oss på Lagab har vi en avancerad och tekniskt mycket kunnig reparationsverkstad.

Unikt lågbyggd chassiutrustning

Bilden visar en chassiutrustning som bara bygger 12mm över chassiramen. Med denna typ av utrustning kan olika typer av växelskåp och även containers transporteras med samma bil.

LAGABS patenterade lågbyggda chassiutrustning ger endast 12mm uppbyggnad för att kunna transportera växelskåp och containers.

Enkelt att använda

Utrustningen är synnerligen lätthanterlig, men robust nog att tåla
påfrestningar och krav som ställs vid mångårigt användande. En investering som definitivt lönar sig på sikt

Enkelt handhavande


Lagabs patenterade stödben till växelskåp och växelflak är konstruerat för de stora påkänningar som de utsätts för vid användning. Genom att benet är fjäderbelastat är det dessutom mycket enkelt att hantera. Mångårig användning av benet verifierar att benet verkligen håller vad det lovar.

Släpfordon


Lågbyggd helluftfjädrad kärra för transport av ett vxl skåp / flak. Med containerlås, men den kan även levereras med centrallås för ännu snabbare och smidigare hantering. 

Stålskåp


Skåpet har Lagabs patenterade stabila och lättarbetade stödben. Griparmslinjaler ger möjlighet till kombinerade transporter på landsväg och järnväg.